top of page

Loondienstmedewerker gezocht voor steigerbouw

Er wordt bij ons bedrijf naar een loondienstmedewerker gezocht voor werkzaamheden in de steigerbouw. Bij TSB Timmermans in Waalwijk werken we graag hard om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Zet jij je kennis en spierballen graag in om steigers te bouwen voor uiteenlopende projecten? Dan ben je welkom om te solliciteren.

Aandacht voor veiligheid

Klantgericht

Snel en duidelijk

Bij ons wordt een loondienstmedewerker gezocht voor werk in de steigerbouw

Werken in de steigerbouw is niet voor iedereen. Je werkt standaard op grote hoogte met zwaar materiaal bij uiteenlopende projecten. Houd jij je hoofd koel in deze omstandigheden? Dan ben jij misschien wel degene die we zo lang gezocht hebben om als loondienstmedewerker te werken voor onze onderneming in de steigerbouw. Je kunt voor een vacature bij ons in de steigerbouw solliciteren als je klantgericht aan de slag gaat. Daarnaast is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je veiligheid altijd voorop stelt. Je kunt ook komen werken bij ons bedrijf als zzp’er.

pexels-davide-locatelli-2383650.jpg

Kom bij ons bedrijf werken

Als je lang hebt gezocht naar een functie in de steigerbouw als loondienstmedewerker, hebben wij de ideale functie voor jou klaarliggen. Wil jij je graag inzetten voor ieder project waar ons steigerbouwbedrijf aan meewerkt? Reageer dan op onze functie door ons contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-29221674.

bottom of page