top of page

Zzp’er gezocht voor de steigerbouw

Bij ons bedrijf wordt een zzp’er gezocht voor werk in de steigerbouw. Bij TSB Timmermans in Waalwijk zoeken we altijd nieuw talent om onze klanten te ondersteunen bij hun projecten. Als jij geen last hebt van hoogtevrees en je graag in de buitenlucht aan de slag gaat, ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Aandacht voor veiligheid

Klantgericht

Snel en duidelijk

Zzp’er gezocht voor een functie bij ons bedrijf in de steigerbouw

Ben jij een zzp’er en zou je graag in de steigerbouw willen werken? Dan is onze functie wellicht interessant voor jou. Wij werken al jaren met een mix van zzp’ers en loondienstmedewerkers in ons team, dus we nemen graag nieuwe mensen aan in een soortgelijk dienstverband. Je komt in aanmerking voor een functie bij onze onderneming als je een harde werker bent. Een servicegerichte wekhouding is ook belangrijk, omdat we onze klanten graag de best ervaring willen bieden. Het spreekt voor zich dat je moet kunnen omgaan met werken op grote hoogte en dat je hierbij altijd de juiste veiligheidsmaatregelen weet te treffen. Ben jij de zzp’er die we gezocht hebben voor ons bedrijf in de steigerbouw? Reageer dan snel op een van onze vacatures in de steigerbouw.

pexels-darya-sannikova-2209529.jpg

Reageer op onze openstaande functie

Jij bent de zzp’er die we gezocht hebben als je graag in de steigerbouw aan de slag wilt voor de klanten die ons steigerbouwbedrijf inhuren. Wil je meer informatie over werken bij ons bedrijf? Solliciteer dan voor onze functie door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06-29221674.

bottom of page