top of page

Vacature in de steigerbouw

Als je in de steigerbouw wilt werken, hebben wij de perfecte vacature voor jou. Bij ons bedrijf wordt altijd meer personeel gezocht om ons te assisteren bij onze activiteiten in de steigerbouw. TSB Timmermans in Waalwijk is een jong bedrijf waar je goed terechtkunt om je carrière te starten of voort te zetten. Steek jij liever de handen uit de mouwen dan dat je achter een laptop zit? Dan zoeken wij jou!

Aandacht voor veiligheid

Klantgericht

Snel en duidelijk

Een vacature vervullen voor ons bedrijf in de steigerbouw

Bij ons bedrijf in de steigerbouw werken ervaren vakmensen. We staan bekend als een hardwerkend en betrouwbaar team. Daarnaast hechten wij grote waarde aan een goede klantenservice. We ondersteunen en adviseren onze klanten graag, waarbij we afspraken maken die we altijd nakomen. Klinkt dit interessant voor jou en wil jij aan de slag als steigerbouwer? Er wordt bij ons personeel gezocht dat ambitie heeft om in de steigerbouw te werken. Je assisteert de klanten die ons steigerbouwbedrijf inhuren bij de opbouw, zodat die veilig gebruik maken van de constructie tijdens hun project. Wil jij bijdragen aan meer veiligheid? Jij bent dé specialist in steigerbouw die we gezocht hebben voor ons personeel als jij jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

  • Je bent gemotiveerd en hardwerkend.

  • Je hebt een servicegerichte werkhouding.

  • Je kunt geconcentreerd werken op grote hoogte.

  • Je werkt snel, zonder veiligheid uit het oog te verliezen.

steiger bouwer

Aan de slag als steigerbouwer

Als je bij onze onderneming een vacature voor steigerbouw wilt vervullen, kies je uit verschillende soorten dienstverbanden. We zoeken niet alleen loondienstmedewerkers. Je kunt bij ons namelijk ook aan de slag als je een zzp’er in de steigerbouw bent. Als je interesse hebt in werken in de steigerbouw, geven we je graag meer informatie over de vacature die je voor ons kunt vervullen.

Solliciteer voor een functie bij ons bouwbedrijf

Wij zoeken fitte medewerkers die zich graag bezighouden met steigermontage. Is onze vacature in de steigerbouw iets voor jou en wil je bij ons komen werken? Dan ben jij misschien wel de topper die we gezocht hebben om ons personeel te ondersteunen bij steigerbouw. Solliciteer voor de vacature door een e-mail te sturen via ons contactformulier of door te bellen naar 06-29221674.

bottom of page