top of page

Steigerdemontage

Steigerdemontage vereist een kundige aanpak. Als je zelf een poging doet zonder het juiste gereedschap of de juiste veiligheidsmaatregelen, kan dat tot ongelukken leiden. TSB Timmermans in Waalwijk neemt het afbreken van de steiger graag voor je uit handen. Zo ben je verzekerd van een snel en veilig proces.

Aandacht voor veiligheid

Klantgericht

Snel en duidelijk

Alles wat je nodig hebt voor steigerdemontage

Een steiger breek je niet zomaar af. De combinatie van de hoogte waarop je werkt en het zware materiaal vereist voorzichtigheid en kennis om ongevallen te voorkomen. Laat het daarom vooral over aan onze professionals. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in steigermontage én steigerdemontage. Ze gebruiken hierbij het juiste gereedschap en weten precies hoe ze alles veilig uit elkaar kunnen halen. Als je wel zelf aan de slag kunt, maar je niet over de juiste benodigdheden beschikt, kun je bij ons ook steigerbouwmateriaal huren. Wij bespreken graag met je hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij jouw project.

Laat het aan onze experts over

Wil je jouw steiger laten afbreken door specialisten? Huur dan ons steigerbouwbedrijf in om je te laten ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de steigerdemontage soepel verloopt, zonder ongelukken. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via 06-29221674 of info@tsbtimmermans.nl.

bottom of page