top of page

Verhuur van steigerbouwmaterialen

Voor de verhuur van hoogwaardige steigerbouwmaterialen moet u bij ons zijn. TSB Timmermans in Waalwijk verhuurt gereedschap en onderdelen om uw steiger op te bouwen, zodat uw project gegarandeerd een succes wordt. Wij adviseren u graag als u vragen heeft over de juiste keuzes voor uw project.

Aandacht voor veiligheid

Klantgericht

Snel en duidelijk

Verhuur van steigerbouwmaterialen voor uw project

Als u zelf niet over een steiger beschikt en u er geen wilt aanschaffen voor sporadisch gebruik, dan is het huren van steigerbouwmateriaal de ideale optie. Zo wordt u tijdelijk voorzien van hoogwaardige bouwmaterialen voor een fractie van de aanschafprijs. Weet u niet hoe u de materialen moet gebruiken? Wij verzorgen niet alleen het verhuur van steigerbouwmaterialen, maar we kunnen u ook helpen met steigermontage. Loopt uw project ten einde? Dan zijn we u ook graag van dienst met steigerdemontage. Door onze experts de op- en afbouw te laten regelen van het materiaal dat u huurt, weet u zeker dat dit veilig en snel gebeurt.

steiger bouwer

Huur uw steigermateriaal

Wij bieden verschillende steigerbouwmaterialen van hoge kwaliteit aan voor de verhuur. Als u geen ervaring heeft met steigers, raden wij u ook aan ons steigerbouwbedrijf in te huren voor (de-)constructie. Informeer naar de prijzen en het beschikbare steigermateriaal door een e-mail te sturen naar info@tsbtimmermans.nl of door te bellen naar 06-29221674.

bottom of page