top of page

Steigermontage

Kun je wat hulp gebruiken bij steigermontage voor jouw project? Geen nood, want de hardwerkende experts van TSB Timmermans in Waalwijk helpen je graag. Onze vakmensen bouwen uw steiger snel en veilig op, zodat je spoedig aan de slag kunt met jouw project. Op die manier voorkom je dat de constructie niet goed in elkaar zit en een veiligheidsrisico vormt.

Aandacht voor veiligheid

Klantgericht

Snel en duidelijk

Complete dienstverlening op het gebied van steigermontage

Als je niet veel ervaring hebt met steigers, adviseren wij je om een steiger op te laten bouwen door onze specialisten. Die weten namelijk precies hoe ze jouw constructie veilig en snel in elkaar zetten. Ook kunnen we de steiger weer voor je afbreken. Als je gebruik maakt van onze dienstverlening, bespaar je dus een hoop tijd doordat je jezelf niet hoeft te verdiepen in de opbouw en demontage van steigers. Wil je toch zelf aan de slag, maar heb je niet het benodigde gereedschap voor steigermontage? Of heb je geen eigen steiger? Dan kun je bij ons eenvoudig hoogwaardig steigerbouwmateriaal huren.

Profiteer van onze expertise in steigerbouw

Steigermontage is een specialisme dat enige kennis en speciaal gereedschap vereist. Heb je geen van beide? Dan kun je ons steigerbouwbedrijf inhuren om het geheel in elkaar te zetten. Zo kun je snel en met een gerust hart starten met je project. Maak gebruik van onze dienstverlening door contact met ons op te nemen via info@tsbtimmermans.nl.

bottom of page